Transparenta decizionala la raport - Rezultatele cercetării “M-am decis să mă implic”, România 2015 - 2016 - Constanta

Regiunea: 
Sud Est
Orașul: 
Constanța
Data: 
12 Aprilie, 2016

Academia de Advocacy vă invită miercuri, 12 aprilie 2015, in Constanta, la un eveniment de presa Transparenta decizionala la raport - Rezultatele cercetării “M-am decis să mă implic”, România 2015 - 2016, efectuate in cadrul proiectului „Campaniile Coaliției 52- Conștientizare, Monitorizare, Consolidare, Influențare.”  - proiect finanţat prin granturile SEE 2009  – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, www.eeagrants.org, www.fondong.fdsc.ro.
In cadrul acestui eveniment dorim sa va prezentam, in detaliu, modul cum este inteleasa transparenta decizionala, de catre institutiile publice din judet, dar si modul in care se implica societatea civila, in etapele de elaborare a actelor normative care ii privesc.
Cetatenii Romaniei si-au manifestat frecvent in ultima perioada, nevoia de transparenta a autoritatilor publice. Ne propunem, prin acest eveniment, sa evidentiem stadiul aplicarii L52/2003 privind transparenta decizionala a autoritatilor publice  din judet, inclusiv de pe teritoriul Romaniei,  oglindind, in acest fel, etapa in care ne gasim.

« Înapoi la calendar evenimente